fbpx

Marvel Travel

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele noutati, idei de vacanta, promotii si surprize.

Instagram

Image Alt

Mauritius

Vacante Luxury in Mauritius

Culorile sunt de o intensitate ridicata in Mauritius: de la plajele cu nisip alb si lagunele turcoaz, pana la jungla verde care acopera coastele montane ale insulei. Apele sale sunt pline de vietati marine si vase naufragiate, un adevarat spectacol pentru scafandri si pasionatii de snorkeling. In acelasi timp, lagunele sunt ideale pentru windsurfing si paddle-boarding.

Jungla nu este singurul loc verde de aici. Mauritius gazduieste de asemenea cateva terenuri de golf fantastice, precum cel de pe insula Ile aux Cerfs, ce face parte din top 10 cele mai bune terenuri de golf din lume conform Golf World Magazine.

Insula imbina cu succes influentele indiene, franceze, creole, chinezesti si englezesti, datorita trecutului sau colorat. Acest lucru este cel mai evident in preparatele culinare care ofera totul, de la samosas picante gatite pe tarabele de la marginea drumului, pana la coq au vin servit in restaurante de lux. Aceasta diversitate duce si la un calendar de festivaluri foarte aglomerat.

Good to know

Viza

Cetatenii romani pot intra pe teritoriul acestei tari, fara viza, pentru o perioada de 90 de zile intr-un interval de 6 luni.

Limbi vorbite

Engleza

Moneda locala

Rupie Mauritiana (MUR)

Suprafata

2.040 km²

Fus orar

UTC+4

Perioada recomandata

Mai – Decembrie

You don't have permission to register