Marvel Travel

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele noutati, idei de vacanta, promotii si surprize.

Contacteaza-ne zilnic intre 9:00 si 20:00

0748 362 795 contact@marveltravel.ro
Image Alt

Forestis – Dolomiti, Italia

Forestis – Dolomiti, Italia

de la €1300 pers.

Forestis este situat intr-o zona dens impadurita, la 1.800 m deasupra nivelului marii, cu vedere la Dolomiti. Arhitectura Forestis este inspirata din aceleasi trasaturi naturale care au fost candva decisive in infiintarea unui sanatoriu.

Camerele aduc natura la interior. Materialele naturale si stilul minimalist reflecta linistea padurii si a lumii naturale din jur. Scaldate de soare intreaga zi, suitele asigura un refugiu ideal.

Natura a fost generoasa cu Palmschoss. Apa pura de izvor, aerul curat de munte, soarele si clima blanda alcatuiesc cele patru fundatii
ale Forestis. Urmand exemplul celtilor si doctrina lor naturala, Forestis Spa combina aceste patru elemente ale naturii cu cei patru copaci intalniti in zona: pin de munte, molid, zada si pin silvestru.

 

Nota: Tariful afisat este unul orientativ si este actualizat periodic. La stabilirea acestuia am tinut cont de confortul tau selectand cel mai optim zbor, in plin sezon si am inclus servicii private impecabile. Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.

 


#MarvelousExperiences
 • Penthouse Suite este situat in varful turnului si ofera o priveliste impresionanta, are piscina privata, sauna din lemn de molid si bar personal.
 • Tree circle ceremony la Forestis spa iti va activa propriile energii ale corpului pentru a readuce constientul in armonie cu inconstientul.
 • Natura si fermierii locali furnizeaza ingredientele care sunt aduse la stadiul de perfectiune, imbinand traditii consacrate cu creativitatea gatitului modern.

 

 • Destinatie
 • Regim mese
  Mic dejun
 • Perioada
  Tot anul
 • Tipul de camera
  Tower Suite
 • Companie aeriana
  Wizz Air
 • Servicii incluse
  Asistenta 24/7 in timpul calatoriei
  Beneficii si upgrade-uri in functie de disponibilitate
  Bilet de avion zboruri internationale si taxele de aeroport
  Cazare la hotelul mentionat in tipul de camera specificat
  Consultant dedicat care va personaliza vacanta
  Discretie, exclusivitate si acces prioritar
  Tururi si transferuri conform itinerar
s
You don't have permission to register