Marvel Travel

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele noutati, idei de vacanta, promotii si surprize.

Contacteaza-ne zilnic intre 9:00 si 20:00

0748 362 795 contact@marveltravel.ro
Image Alt

Private Jet

Private Jet Experience

Urca-te la bordul unui avion privat si descopera lumea dintr-o alta perspectiva. Vei avea parte de o calatorie confortabila, de eficienta, rapiditate si siguranta. 

Mai aproape de destinatie

Fie ca vorbim de o calatorie de afaceri sau de o vacanta speciala, noi ne vom ocupa de fiecare detaliu. Selectam cea mai potrivita aeronava punand accent pe confortul tau maxim si iti personalizam toate serviciile conexe astfel incat sa ai parte de o calatorie rapida si sigura.

Vei avea parte de flexibilitate. Iti vei putea programa timpul petrecut la destinatie fara grija de a respecta un orar fix de zbor . 

Oriunde, oricand

Sa ajungi acolo unde iti doresti, atunci cand iti doresti este prioritatea noastra. Iti vom crea cadrul perfect astfel incat sa te bucuri de o calatorie confortabila.

Servicii personalizate

  • rezervare de zboruri conform orar dorit
  • servicii VIP
  • transferuri private
  • rezervari la hotel
  • catering la bord
  • insotitor de zbor
  • disponibilitate 24/7

Intreaga lume la picioarele tale

Calatoresti oriunde in siguranta, fie ca vorbim de zboruri europene sau intercontinentale. Descopera cele mai frumoase si indepartate regiuni din lume. Marvel Travel te duce catre destinatii la care nu oricine poate ajunge.

Small range Jet

Medium & Long range Jet

Solicita oferta

 
Fiecare serviciu de private jet este diferit, de aceea vom stabili impreuna toate detaliile pentru a organiza serviciile cat mai eficient.
Suna la:  0748.362.795
Transmite un email la: contact@marveltravel.ro
You don't have permission to register