Marvel Travel

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele noutati, idei de vacanta, promotii si surprize.

Image Alt

Despre noi

 

Designers of marvelous journeys

Marvel Travel este o agentie de turism de tip boutique, specializata in vacante luxury, ce ofera experiente unice, 100% personalizate.

Punem accent pe detalii si cream fiecare serviciu astfel incat sa se muleze perfect pe nevoile tale.

 

Marvel Travel a fost infiintata in 2018 cand Alexandra si Vlad Parvu au dat o forma pasiunii lor de-o viata: calatoriile.

Au vizitat impreuna peste 40 de destinatii de pe intreg Pamantul si au stat in unele din cele mai bune hoteluri. Informatiile acumulate si experienta practica in turism de mai bine de 9 ani au dus la dezvoltarea unei pasiuni pentru industria vacantelor de lux si la curiozitatea de a "merge in culise" si a intelege mai bine magia din spatele acestora.

Cu o viziune asemanatoare, Christian Hiver s-a alaturat echipei in 2021 dupa 3 ani in care a fost reprezentant al hotelurilor de lux Six Senses in Romania.

Am fondat Marvel Travel din dorinta de a veni cu o abordare diferita. Am plecat de la premisa ca fiecare vacanta este unica, asa cum este fiecare turist. Cu totii avem gusturi diferite, placeri diferite si un ritm diferit, de aceea credem ca vacanta trebuie sa se muleze pe profilul tau si nu tu pe o vacanta predefinita.

Alexandra Parvu

Cofondator & CEO

 

Hotelurile de lux sunt specialitatea Alexandrei si le cunoaste in cele mai mici detalii. Atunci cand alege un hotel, alege acel element care face diferenta, cauta un design uimitor, excelenta in servicii si un concept inovator.

Vlad Parvu

Cofondator & Operations Manager

 

Vlad si-a pus in practica pasiunea pentru tehnologie, insotita de multa energie si curiozitate. El se asigura ca toate elementele unei vacante sunt perfect combinate. Vulcanii, jungla, cascadele, savana il fascineaza, alegand intotdeauna sa adauge putina adrenalina vacantelor.

Christian Hiver

Partner & Development Manager

 

Christian este pasionat de diving, arta si gastronomie, cautand comori ascunse ale fiecarei destinatii, pe care apoi le include in itinerarii cu totul aparte. In comunicarea si relationarea cu partenerii si clientii, Christian pune foarte mult accent pe excelenta si servicii impecabile.

5 motive sa ne alegi

Pasiunea noastra

pentru vacante luxury si expertiza in domeniu

Flerul nostru

in a selecta "bijuterii rare" si a oferi consultanta exceptionala

Abordarea personalizata

care garanteaza experiente unice perfecte

Sarmul nostru

discreti, dar prezenti in permanenta

Dorinta de a surprinde

vom fi tot timpul cu un pas inainte

You don't have permission to register