Marvel Travel

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele noutati, idei de vacanta, promotii si surprize.

Contacteaza-ne zilnic intre 9:00 si 20:00

0748 362 795 contact@marveltravel.ro

Termeni si conditii

Acest document se refera la termenii si conditiile de utilizare a website-ului www.marveltravel.ro, denumit in continuate Site, detinut si administrat de S.C. MARVEL TRAVEL GROUP S.R.L, denumit in continuate Marvel Travel.

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii inainte de a utiliza Site-ul.

Accesand si navigand pe acest Site se considera ca utilizatorul a citit, inteles si acceptat termenii si conditiile prezentate mai jos.

Informatiile publicate pe site

Marvel Travel ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Continutul Site-ului este preprietatea Marvel Travel si nu poate fi folosit/preluat de catre terti.

Informatiile aflate pe Site (incluzand tarife, descrieri, date, conditii de calatorie etc.) pot include erori si pot fi modificate ulterior fara nicio notificare prealabila pentru care Marvel Travel nu asigura nicio garantie, insa va asiguram ca depunem toate eforturile ca informatia sa fie de actualitate si conforma cu realitatea.

Marvel Travel actioneaza si ca agent pentru terti furnizori precum companii aeriene, hoteluri, companii de asigurari, companii de inchirieri masini etc. Marvel Travel nu raspunde pentru calitatea si acuratetea serviciilor prestatorilor de servicii. Este recomandat si necesar ca utilizatorul sa verifice cu furnizorul de servicii, ambasada sau biroul de turism de la destinatie ca informatiile aparute pe Site sunt de actualitate, raportat la perioada calendaristica, zona geografica, restrictiile, termenii si conditiile impuse de anumite organisme interne si internationale.

Drepturile si obligatiile utilizatorului

Utilizatorul are dreptul sa foloseasca continutul Site-ului doar in scopuri personale, noncomerciale. Dreptul de autor pentru informatiile existente in acest Site sunt detinute de Marvel Travel. Reproducerea partiala, integrala sau modificarea fara acordul scris al Marvel Travel este strict interzisa.

Principalele obligatii ale utilizatorului:

  • Responsabilitatea financiara pentru tranzactiile efectuate in contul sau numele utilizatorului prin intermediul Site-ului
  • Varsta utilizatorului trebuie sa fie peste 18 ani si sa detina capacitatea legala de a initia actiuni juridice
  • Utilizatorul garanteaza veridicitatea datelor furnizate despre persoana sa sau membrii familiei sale
  • Utilizatorul nu va utiliza site-ul in scopuri speculative, in generarea de rezervari false sau frauduloase
  • Ii este interzisa transmiterea materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
  • Utilizatorul este obligat sa nu altereze / copieze / transmita / distribuie / vanda / afiseze / licentieze sau sa reproduca continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Conditiile generale de rezervare a serviciilor pe site-ul www.marveltravel.ro

Toate serviciile turistice afisate pe site pot fi rezervate doar la cerere, in functie de disponibilitatea la Furnizor, iar Marvel Travel nu garanteaza confirmarea solicitarii.

Termenii si conditiile Furnizorilor de servicii pe care le achizitionati (incluzand regulile de transport al pasagerilor impuse de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site. Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Marvel Travel nu isi asuma responsabilitatea pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

In cazul ofertelor speciale, va rugam sa cititi cu atentie sau sa solicitati detalii complete referitoare la termenii si conditiile acestora.

Preturile

Preturile afisate pe Site sunt cu titlu strict informativ si nu pot fi garantate de catre Marvel Travel.

Plata, modalitati de plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, in momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Marvel Travel.

Marvel Travel nu isi asuma obligatia de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, Utilizatorul este responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Marvel Tarvel isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor sau intre momentul rezervarii si momentul emiterii documentelor de calatorie.

Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui pachet de servicii. In cazul in care Utilizatorul doreste anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea lui de a informa in scris Marvel Travel. Marvel Travel nu poate anula/modifica niciun serviciu rezervat/platit daca nu primeste in scris cererea ferma a Utilizatorului. In situatia modificarii/anularii rezervarilor, Marvel Travel poate percepe anumite taxe care rezulta din aceasta actiune, diferite fata de cele percepute de Furnizor.

Modificarea Termenilor si conditiilor

Marvel Travel isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile din Termeni si Conditii, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vrea formalitate fata de Utilizator. Orice modificare este acceptata neconditionat si in totalitate de catre Utilizatorii Site-ului prin utilizarea acestuia, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta imediat accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor Marvel Travel.

 

 

You don't have permission to register