Marvel Travel

Urmareste-ne pe retelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele noutati, idei de vacanta, promotii si surprize.

Contacteaza-ne zilnic intre 9:00 si 20:00

0748 362 795 contact@marveltravel.ro
Image Alt

M Club

Suprematia in turismul VIP

Marvel Travel este pionier in vacantele de lux in destinatii clasice sau exotice. Conceptul care sta la baza tuturor calatoriilor pe care le organizam este ca o vacanta de lux inseamna mai mult decat avantaje materiale. O vacanta de lux iti ofera privilegiul de a descoperi, de a te aventura, de a invata, de a te dezvolta intr-un context care completeaza perfect experienta traita. M Club iti ofera toate acestea - si chiar mai mult.

Doar pe baza de invitatie, M Club ofera membrilor sai pe langa anumite beneficii si tarife speciale, un nivel inegalabil de serviciu si personalizare. Consultantul tau dedicat se va ocupa de toate detaliile calatoriei, indiferent de destinatie, de perioada si de ce iti doresti sa faci. Acest serviciu include consultanta 24/7, informatii privilegiate despre destinatii si experiente, acces la persoane, locatii si activitati care de obicei sunt inaccesibile publicului larg.

Daca bugetul tau si al familiei tale depaseste 30.000 euro/an pentru calatorii, te invitam in M Club sa discutam despre planurile si nevoile tale de calatorie.

Beneficii Membership

 

Consultant dedicat

Un expert cu mult know how si o agenda plina de contacte va fi preocupat cu invatarea stilului tau de a calatori, cu pasiunile tale, nevoile si dorintele tale pentru a-ti crea vacanta perfecta. Iti va cunoaste preferintele si gusturile in cele mai mici detalii: de la muzica pe care o asculti pana la ce iti place sa mananci la micul dejun.

Va fi acolo tot timpul pentru tine sa vegheze asupra vacantelor tale.

Acces privilegiat

Deschidem pentru tine usile ascunse. Iti oferim acces la ce nu e accesibil: o vizita privata la muzeu, bilete la evenimente sportive sau o cina privata cu un VIP.

Fiecare vacanta poate fi personalizata cu experiente unice in functie de pasiunea ta: arta, muzica, film, gastronomie, sport etc.

Upgrade-uri si beneficii

Acolo unde este posibil ne vom asigura ca vei primi cea mai buna optiune disponibila folosindu-ne de parteneriatele puternice pe care le avem cu hotelurile si companiile aeriene. Pentru membrii M Club am stabilit cu acestia o serie de upgarde-uri si beneficii acordate in exclusivitate.

Evenimente Exclusive

In mod regulat organizam cocktailuri sau cine private cu membrii M Club prin care sa ne cunoastem mai bine, sa socializam, sa celebram si sa va punem la curent cu cele mai noi tendinte si experiente in turism.

You don't have permission to register